1. IT Technician - Istanbul (Levent)

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hemmersbach Turkey Bilgi Teknolojileri Ltd Sti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Technician - Istanbul (Levent) arayışımız bulunmaktadır.

2. Mechanic Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Downtown Antalya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mechanic Technician arayışımız bulunmaktadır.

3. Pool Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Downtown Antalya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pool Technician arayışımız bulunmaktadır.

4. Electric Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Downtown Antalya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Electric Technician arayışımız bulunmaktadır.

5. Civil/Structural Works Technician

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için Sırbistan bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Civil/Structural Works Technician arayışımız bulunmaktadır.

6. Service Technician

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız GOLDWİND TURKEY ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ için Balıkesir +2 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Technician arayışımız bulunmaktadır.

7. Maintenance Technician

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestas Rüzgar Enerji Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti için İstanbul(Asya) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maintenance Technician arayışımız bulunmaktadır.

8. Pool Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mandarin Oriental Bodrum için Muğla bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Pool Technician arayışımız bulunmaktadır.

9. Automation Technician

Rixos Tersane İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Automation Technician arayışımız bulunmaktadır.

10. Junior Civil Technician

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALPINE TRUSS ACADEMY İNŞAAT PROJE ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Junior Civil Technician arayışımız bulunmaktadır.

11. IT Technician

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız JW Marriott Ankara - Özkar İnşaat San. ve Tic. A. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Technician arayışımız bulunmaktadır.

12. Laboratory Technician

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mighty Buildings için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Laboratory Technician arayışımız bulunmaktadır.

13. Biotechnology Upstream Technician

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEVA Holding A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Biotechnology Upstream Technician arayışımız bulunmaktadır.

14. Facility Technician

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cencora için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Facility Technician arayışımız bulunmaktadır.

15. Viking - Experienced Mfs Service Technician

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Viking Life-Saving Equipment İstanbul Denizcilik T için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Viking - Experienced Mfs Service Technician arayışımız bulunmaktadır.

16. Electric Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Pera İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Electric Technician arayışımız bulunmaktadır.

17. Maintenance Technician

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANY MAKİNE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maintenance Technician arayışımız bulunmaktadır.

18. Piping Design Technician

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Piping Design Technician arayışımız bulunmaktadır.

19. Bakım Teknisyeni (Maintenance Technician)

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AXALTA COATING SYSTEMS UK için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Teknisyeni (Maintenance Technician) arayışımız bulunmaktadır.

20. Experienced Aircraft Technician

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Southwind Airlines için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Experienced Aircraft Technician arayışımız bulunmaktadır.

21. Senior Maintenance Technician, Rme

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Amazon Turkey Operasyon Hizmetleri Limited Sirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Maintenance Technician, Rme arayışımız bulunmaktadır.

22. Rme Technician - Maintenance Engineering, Rme

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Amazon Turkey Operasyon Hizmetleri Limited Sirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Rme Technician - Maintenance Engineering, Rme arayışımız bulunmaktadır.

23. Service Technician (LV Products) (Temporary)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABB Elektrik Sanayi A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Technician (LV Products) (Temporary) arayışımız bulunmaktadır.