1. Environmental Engineer

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Environmental Engineer arayışımız bulunmaktadır.

2. Sales and Costing Engineer

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sage Diniz Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales and Costing Engineer arayışımız bulunmaktadır.

3. Senior DevOps Platform Engineer

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burgan Bank Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior DevOps Platform Engineer arayışımız bulunmaktadır.

4. Customer Quality Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AUNDE TEKNİK TEKSTİL SAN. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Customer Quality Engineer arayışımız bulunmaktadır.

5. Fleet Contact Engineer (Kayseri)

Oto Lastiği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Continental Türkiye için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fleet Contact Engineer (Kayseri) arayışımız bulunmaktadır.

6. Service Sales Engineer (Industrial Tools)

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grafton için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Sales Engineer (Industrial Tools) arayışımız bulunmaktadır.

7. Supply Chain Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa +1 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Supply Chain Engineer arayışımız bulunmaktadır.

8. Sales Support Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız EagleBurgmann Turkey için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Support Engineer arayışımız bulunmaktadır.

9. E-Check Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motherson SAS Turkey Otomotiv Servis Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak E-Check Engineer arayışımız bulunmaktadır.

10. Senior Sales Engineer For Emea Region

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız HT Solar Enerji A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Sales Engineer For Emea Region arayışımız bulunmaktadır.

11. Process Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAS OTO SİSTEM TEKN.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Process Engineer arayışımız bulunmaktadır.

12. Instrumentation and Control Engineer (I&C)

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Instrumentation and Control Engineer (I&C) arayışımız bulunmaktadır.

13. Project Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motherson Sas Turkey Otomotiv Servis Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Project Engineer arayışımız bulunmaktadır.

14. Sales Engineer-Ankara

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız FESTO Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Engineer-Ankara arayışımız bulunmaktadır.

15. Logistics Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAGNA OTOMOTİV SAN.TİC. A.Ş. için Aksaray bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Logistics Engineer arayışımız bulunmaktadır.

16. Broadcasting Engineer

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATOMY TURKEY KOZMETİK VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Broadcasting Engineer arayışımız bulunmaktadır.

17. Process Improvement / Customer Support Engineer

Aperam Paslanmaz Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Process Improvement / Customer Support Engineer arayışımız bulunmaktadır.

18. Mechanical Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mobis Otomotiv ve Modül San.Tic. A.Ş.- Hyundai Mo için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mechanical Engineer arayışımız bulunmaktadır.

19. Planning & Scheduling Engineer

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Caddell için Suudi Arabistan bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Planning & Scheduling Engineer arayışımız bulunmaktadır.

20. Dqa Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dqa Engineer arayışımız bulunmaktadır.

21. Service & Lubricants Sales Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLTEKNO İLERİ TEKNOLOJİ MÜHENDİSLİK VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service & Lubricants Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

22. Expert Sales Engineer (Antalya)

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Expert Sales Engineer (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

23. Sales Engineer

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız VADEMSAŞ Voestalpine Kardemir Demiryolu Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

24. Procurement Engineer

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Procurement Engineer arayışımız bulunmaktadır.

25. Project Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAT FİLTRASYON TEKNOLOJİLERİ AŞ. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project Engineer arayışımız bulunmaktadır.