1. Müşteri Hizmetleri Asistanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Geliver Bilişim Yazılım Lojistik Ticaret Pazarlama Danışmanlık Arge Anonim Şirketi için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Genel Müdür Asistanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Keramik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Dış Ticaret Uzmanı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Formal Alüminyum Sanayi Ve Ticaret A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Hasta Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Halkla İlişkiler Asistanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız PİKARE KOLEJİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Halkla İlişkiler Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Dış Ticaret Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beşsan Makarna Gıda San.Tic.A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı - İzmir Selway Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İzmir Selway Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı - Kocaeli 41 Burda Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Kocaeli 41 Burda Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

9. Yedek Parça Depo Sorumlusu

Teknak Oto Ticaret Sanayi Ltd. Şti. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. İklimsa Ankara Bölge Müdürü

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İklimsa Ankara Bölge Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Mağaza Müdürü - İstanbul

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

12. Part Time Satış Danışmanı - Mersin Forum

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Mersin Forum arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Müdürü - Aydın Ops Mall Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Aydın Ops Mall Emsan arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı - Aydın Ops Mall Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Aydın Ops Mall Emsan arayışımız bulunmaktadır.

15. Şantiye Yönetim Sorumlusu

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erka Konsept İnşaat San ve Tic Lti Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Yönetim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Grafik Tasarım Uzmanı (Kreatif Tasarım)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beta Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı (Kreatif Tasarım) arayışımız bulunmaktadır.

17. İşe Alım ve Eğitim Süreç Yöneticisi

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇETİN FAMİLY TEKSTİL GIDA PAZARLAMA SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Eğitim Süreç Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMİNE-Armine Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Personel Özlük ve Ücretlendirme Uzmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMİNE-Armine Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Özlük ve Ücretlendirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

21. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

22. Misafir İlişkileri Elemanı

Zafer Taahhüt İnşaat ve Ticaret A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Misafir İlişkileri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Ürün Ağacı Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polat Group Redüktör Sanayi ve Ticaret A.Ş için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Ağacı Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Üretim Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ser Savunma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Test ve Tip Onay Mühendisi (Genel)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mobilite Sistem Yönetim ve Denetim Ticaret Limite için İstanbul(Asya) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Test ve Tip Onay Mühendisi (Genel) arayışımız bulunmaktadır.