1. Otomotiv Mekanik Denetim Uzmanı / Saha Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Taff Danışmanlık için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomotiv Mekanik Denetim Uzmanı / Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. İç Denetim Uzmanı

ENERJİ PETROL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. İç Denetim Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAGDEBURGER SİGORTAA.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Uyum Yöneticisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OVRO BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uyum Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

5. İç Denetim Uzman Yardımcısı / Yeni Mezun

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OKSİD BİLİŞİM TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzman Yardımcısı / Yeni Mezun arayışımız bulunmaktadır.

6. Denetim Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. İç Denetim Uzmanı

Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için İzmir, Ankara bölgesinde İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Denetim Sorumlusu

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akbay Yeminli Mali Müşavirlik Danışmanlık Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. İç Denetim Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. İç Denetim Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adil Işık Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. GMP Uyum Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Berko İlaç ve Kimya San. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak GMP Uyum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. İç Denetim Uzmanı

Elektrik Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARAS ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş için Erzurum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Denetim Müdürü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. İç Denetim Uzmanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. İç Kontrol ve Uyum Müdürü

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURKISHBANK A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Kontrol ve Uyum Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Denetçi Yardımcısı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANALİZ BAĞIMSIZ DENETİM VE DANIŞMANLIK A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetçi Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

17. Finans Sorumlusu (Şirinevler)

İstanbul Denetim YMM için İstanbul Avrupa bölgesinde Finans Sorumlusu (Şirinevler) arayışımız bulunmaktadır.

18. Audit Semi Senior - Senior

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BDO Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Audit Semi Senior - Senior arayışımız bulunmaktadır.

19. Audit Assistant

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız RAM Global | Ram Bağımsız Denetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Audit Assistant arayışımız bulunmaktadır.

20. Workflow Management Trainee

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPMG Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Workflow Management Trainee arayışımız bulunmaktadır.

21. Project Executive

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kiwa Belgelendirme Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project Executive arayışımız bulunmaktadır.

22. Ofis Personeli (Engelli Kadrosu)

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Control Union Gözetim ve Belgelendirme Ltd. Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Personeli (Engelli Kadrosu) arayışımız bulunmaktadır.

23. Ankara - Vergi Denetçisi / KDV İade Denetçisi

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grant Thornton Türkiye için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara - Vergi Denetçisi / KDV İade Denetçisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Asansör Periyodik Kontrol Muayene Personeli

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız IQNORM ULUSLARARASI BELGELENDİRME VE MUAYENE TEST için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asansör Periyodik Kontrol Muayene Personeli arayışımız bulunmaktadır.

25. İş Sağlığı ve Güvenliği Ofis Personeli

Yapı Denetim sektöründe faaliyet gösteren firmamız CMS YAPI DENETİM LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Ofis Personeli arayışımız bulunmaktadır.