1. Purchasing Executive

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Farmasi Kozmetik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Purchasing Executive arayışımız bulunmaktadır.

2. Sales Support Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız EagleBurgmann Turkey için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Support Engineer arayışımız bulunmaktadır.

3. Executive Assistant

Eğlence Tesisleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Switch International Bowling Ekipmanları A.Ş. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Executive Assistant arayışımız bulunmaktadır.

4. Trade Marketing Executive

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tiryaki Holding A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Trade Marketing Executive arayışımız bulunmaktadır.

5. Fragrance Quality Control Executive

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seluz Fragrance & Flavor için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Fragrance Quality Control Executive arayışımız bulunmaktadır.

6. Export Sales Executive

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ceylan Mineral Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya), Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Executive arayışımız bulunmaktadır.

7. Process Improvement / Customer Support Engineer

Aperam Paslanmaz Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Process Improvement / Customer Support Engineer arayışımız bulunmaktadır.

8. Procurement and Contract Management Specialist

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maya Holding A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Procurement and Contract Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

9. IT Support Specialist/English Speaker

Unite Bilgi Teknolojileri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Support Specialist/English Speaker arayışımız bulunmaktadır.

10. Technical Support Engineer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teltonika için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Technical Support Engineer arayışımız bulunmaktadır.

11. Planning Executive

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Siegwerk Baskı Mürekkepleri San. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planning Executive arayışımız bulunmaktadır.

12. Executive Assistant

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Michael Page için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Executive Assistant arayışımız bulunmaktadır.

13. Catering Sales Executive

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Ritz- Carlton, Istanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Catering Sales Executive arayışımız bulunmaktadır.

14. Sales Executive

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eurofins Turkey - Tüketici Ürünleri Test Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Executive arayışımız bulunmaktadır.

15. Contract Administration Manager

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gemak Şirketler Grubu için Yalova bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Contract Administration Manager arayışımız bulunmaktadır.

16. IT Executive

Konsolosluk sektöründe faaliyet gösteren firmamız VF Vize Danışmanlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. VF için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Executive arayışımız bulunmaktadır.

17. IT Executive

Konsolosluk sektöründe faaliyet gösteren firmamız VF Vize Danışmanlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. VF için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Executive arayışımız bulunmaktadır.

18. Executive Assistant

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEGO DİŞ MALZEMELERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Executive Assistant arayışımız bulunmaktadır.

19. Budget Executive

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türk Ytong San. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Budget Executive arayışımız bulunmaktadır.

20. After Sales Contract Manager

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENERCON Rüzgar Enerji Santrali Kurulum Hizmetleri için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak After Sales Contract Manager arayışımız bulunmaktadır.

21. Treasury Executive

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eksim Yatırım Holding için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Treasury Executive arayışımız bulunmaktadır.

22. Executive Assistant

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Poleks Gıda San. ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Executive Assistant arayışımız bulunmaktadır.

23. Sales Account Executive - İstanbul

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız UPS Türkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Account Executive - İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

24. Executive Assistant

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektörün Öncü Kuruluşu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Executive Assistant arayışımız bulunmaktadır.

25. Çağrı Merkezi Sağlık Danışmanı

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız INTERNATİONAL SUPPORT ASSİSTANCE için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Sağlık Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.