1. CNC Torna ve İşleme Merkezi Ustabaşı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZMAK CNC MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna ve İşleme Merkezi Ustabaşı arayışımız …

2. CNC Torna Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAF SAVUNMA MAKİNA İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. CNC Torna Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANA DEĞİRMEN SİST.VE GIDA SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. CNC Torna Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAS-EL TEKNİK MAKİNASAVUNMA İNŞ.GIDA TURSAN.TİC.TLD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. CNC Torna / Dik İşleme Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Utest Mlz.Test Cih. Ve Mak. İmlt. Dış Tic. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna / Dik İşleme Operatörü arayışımız …

6. CNC Programcısı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız VISIOTT TEKNOLOJİ SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Programcısı arayışımız bulunmaktadır.

7. Lazer CNC Kesim Operatörü

: SDM SAKARYA DEMİR VE METAL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer CNC Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Torna Operatörü

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konveyör A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. CNC Operatörü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız VISIOTT TEKNOLOJİ SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. CNC Dik İşleme Operatörü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALDE PLASTİK KALIP SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Dik İşleme Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. CNC Lazer Kesim Operatörü

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız milkotek hommak için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. CNC Tezgah Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖPRÜÖREN MAKİNE için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

13. CNC Plazma Kesim Operatörü

Yatırım sektöründe faaliyet gösteren firmamız TREYSAN için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Plazma Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. Torna Ustası

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elcab Kablo ve Profil San. Tic. A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

15. CNC Freze Tezgah Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOĞUŞ ENJEKSİYON KALIP VE PLASTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Tezgah Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. CNC Freze Usta Operatörü

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SN ARGE MAKİNA KALIP İTH. İHR.SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Usta Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. CNC Freze Operatörü

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız İĞREK MAKİNA SAN.ve TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. Üniversal Torna Ustası

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHTERM ELEKTRİKLİ ISITICILAR SAN.VE TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üniversal Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

19. CNC Operatörü

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zivella Ofis Mobilyaları İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

20. Torna Tezgah Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEMTAR MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. Santral Görevlisi/Pbx Operator

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton Grand İstanbul Ataşehir için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Santral Görevlisi/Pbx Operator arayışımız bulunmaktadır.

22. CNC Operatörü

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çapoğlu Orman Ürünleri ve İnşaat San. Tic. Ltd. Ş için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

23. CNC Abkant Büküm Operatörü

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Abkant Büküm Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Kalıphane CNC Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHİN METAL İMALAT SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıphane CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Sorumlusu

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GNN CNC TAKIM TEZGAHLARI SAN. TİC. LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.