1. CNC Torna Ustası

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PARS HAVACILIK SAVUNMA MAKİNA SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

2. Paketleme Makinesi Bakım Ustası

Beşsan Makarna Gıda San.Tic.A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Makinesi Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

3. CNC Tezgah Operatörü

TOTOMAK MAKİNE VE YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. CNC Freze Operatörleri

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARKİTECH İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT İMALAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörleri arayışımız …

5. CNC Tezgah Operatörü

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BTEK METAL OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. CNC İşleme Merkezi Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAN MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC İşleme Merkezi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. CNC Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYÇELİK GESTAMP ŞASİ OTOMOTİV SANAYİ A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. CNC Abkant Operatörü

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elte Pano Elektr.Mak.Met.Müh için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Abkant Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. CNC CAD / Cam Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız INTECRO ROBOTİK SAN. TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC CAD / Cam Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. CNC Torna Operatörü

Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAHAR AYDINLATMA SAN. ve TİC.A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. CNC Tezgah Operatörü

ÖZGÜR MTC Makina İmalat A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. CNC Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANS BUJİ OTOMOTİV.SAN TİC LTD ŞTİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

13. CNC Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fatih Ökçe San.ve Tic.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. CNC Torna Operatörü

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. CNC Torna Freze Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOM A.Ş ( SOM CİVATA ) için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. CNC Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TELESET ELEKTROMEKANİK SAN. VE TİC. A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. Ambalaj Makinesi Operatörü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vem İlaç San. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ambalaj Makinesi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. CNC CAD / Cam Tasarım Uzmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barışsan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC CAD / Cam Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. CNC Torna Operatörü

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barışsan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

20. Ahşap CNC Operatörü (Yetiştirilmek Üzere)

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazzoni Mobilya Sanayi Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ahşap CNC Operatörü (Yetiştirilmek Üzere) arayışımız bulunmaktadır.

21. CNC Torna Ustası

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız sermet kalıp san ve tic ltd şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

22. CNC Hat Sorumlusu

ARCHON DEFENSE SAVUNMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Hat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Matbaa Makinesi Operatörü

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONT ALÜMİNYUM AMBALAJ VE KİMYA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Matbaa Makinesi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Lazer Kesim Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKSAN MUTFAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

25. Metal Sac Lazer Kesim Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKSAN MUTFAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Metal Sac Lazer Kesim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.