1. Grafik Tasarım Uzmanı (Kreatif Tasarım)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beta Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı (Kreatif Tasarım) arayışımız bulunmaktadır.

2. Grafik Tasarım Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Punto Deri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. CNC Torna Ustası

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PARS HAVACILIK SAVUNMA MAKİNA SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

4. Tasarım ve Ürün Geliştirme Müdürü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRBAĞ SAVUNMA VE TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım ve Ürün Geliştirme Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

5. Paketleme Makinesi Bakım Ustası

Beşsan Makarna Gıda San.Tic.A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Makinesi Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

6. CNC Tezgah Operatörü

TOTOMAK MAKİNE VE YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Makine Tasarım Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Normtech için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Tasarım Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SUNRA ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Tasarım Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ertanlar Makina San. ve Tic. Ltd.Şti. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. CNC Freze Operatörleri

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARKİTECH İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT İMALAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörleri arayışımız …

11. CNC Tezgah Operatörü

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BTEK METAL OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. Teknoloji Tasarım Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKNOFEN BİLİŞİM EĞİTİM ÖĞRETİM YAYINCILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknoloji Tasarım Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

13. CNC İşleme Merkezi Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAN MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC İşleme Merkezi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. CNC Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYÇELİK GESTAMP ŞASİ OTOMOTİV SANAYİ A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. Görsel Sunum ve İç Mekan Tasarım Müdürü

Ofis Mbl Mobilya San.Tic.Ltd.Şti için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Görsel Sunum ve İç Mekan Tasarım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Grafik Tasarım Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DNA DİGİTAL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Donanım Tasarım Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mikrodev Bilişim Yazılım Elektronik San.Tic.LTD.ŞT için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Donanım Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. CNC Abkant Operatörü

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elte Pano Elektr.Mak.Met.Müh için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Abkant Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

19. Tasarım Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grebo Otomotiv Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. İç Mimar

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız STUDİO 86 İÇ MİMARLIK TASARIM İNŞAAT SANAYİ VE TİC için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

21. İç Mimar (Satış Departmanı)

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız İDEAL İÇ TASARIM PROJE TİCARET VE SANAYİLTD.ŞTİ. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar (Satış Departmanı) arayışımız bulunmaktadır.

22. İç Mimar Uygulama Proje Departmanı

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız BABAR MİMARLIK TASARIM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar Uygulama Proje Departmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İç Mimar

Dekorasyon & İç Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELZ İÇ MİMARLIK TASARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

24. Mobilya Üretim ve Mobilya Montaj Ustası

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gonna Mühendislik ve Tasarım Makina San. Tic.Ltd.Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobilya Üretim ve Mobilya Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalıphane Parça İşleme Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASSET MEDİKAL TASARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıphane Parça İşleme Operatörü arayışımız bulunmaktadır.