1. CNC Plazma Kesim Operatörü

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız AZRA GALVANİZ METAL SANAYİ TİCARET A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Plazma Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

2. CNC Tezgah Operatörü

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZMAK CNC MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. CNC Torna Operatörü

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATC - Mateks için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. CNC Freze Operatörü

Pressan Madeni Eşya San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. CNC Bakım Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adöksan Döküm Sanayi Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Bakım Personeli arayışımız bulunmaktadır.

6. CNC Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AICS Business Solutions Çelik San. ve Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. CNC 3+1 Dik İşleme Operatörü

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SESA OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC 3+1 Dik İşleme Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. CNC Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALEMDAROĞLU MAKİNA için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. CNC Abkant Büküm Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MOLLAOĞLU SAC VE YAPISAL ÇELİK SAN. TİC.A.Ş. için Kocaeli +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Abkant Büküm Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. CNC Cam Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dünya Plastik San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Cam Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. CNC Tezgah Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖKÇELER İÇ VE DIŞ TİC.SOĞUTMA SİS. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. CNC Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÜÇÜKPAZARLI HAVACILIK için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

13. CNC Abkant Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜÇGE AŞ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Abkant Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. CNC Operatörü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız CEMEREL KALIP TEKN. TİC. LTD. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. CNC Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Demaş Makina Yedek Parça San. ve Tic. LTD. ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. Pc Tabanlı Kontrol ve CNC Router Operasyon Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAKIŞ PVC YAPI ELEMANLARI MOBİLYA NAK.SAN. VE TİC. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pc Tabanlı Kontrol ve CNC Router Operasyon …

17. CNC Torna Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aspar Makina Kalıp San. Tic Ltd. Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. CNC Freze Operatörü

ALMAK ATEŞ MAKİNE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

19. CNC Programcısı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Limon Ahşap Mimarlık Dekorasyon ltd Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Programcısı arayışımız bulunmaktadır.

20. CNC Freze Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMF Motor için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. CNC Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız elsis elektronik sistemler .san.a.ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Tasarım Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAN CNC TAKIM TEZGAHLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Proje Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARTI LAZER METAL TOZ BOYA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Yurtdışı Satış ve Pazarlama Sorumlusu

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Öncel Cnc için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış ve Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Müdürü

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Öncel Cnc için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.