1. Bordro Uzmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RASYONEL KURUMSAL DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nemport Liman İşletmeleri & Özel Antrepo Nakliye için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇİFT GEYİK KARACA GİYİM SAN. VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. İzmir Bordro Ve Özlük İşleri Uzmanı

Kim Grup için İzmir bölgesinde İzmir Bordro Ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇINARLAR GRUP SAVUNMA SANAYİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız 3E Elektro Optik Sistemler için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. İnsan Kaynakları Bordro Uygulama Destek Uzmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız CottGroup için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Bordro Uygulama Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Kıdemli Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türklift Plus Asansör İnşaat Eğitim San. ve Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Bordro Uzmanı

İş Sağlığı ve Güvenliği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tez Medikal Sağlık Turizm A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Bordro ve Ücretlendirme Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nurus A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Ücretlendirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALBARAKA TEKNOLOJİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ VE PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Bordro Uzmanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kit Group Tanıtım Paz. Tic. Aş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Bordro ve Özlük İşleri Şefi

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Makimsan A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Şefi arayışımız bulunmaktadır.

17. Bordro Asistanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız BS Bizim Servis Personel Danışmanlık Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Makimsan A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız SG İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIĞI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Bordro Uzmanı

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BES ISI YAPI MALZ. TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Mühendis

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız RETROSER ISI TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mühendis arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Yetkilisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARBUZ ISI TRANFER CİHAZLARI SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Ofis Elemanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMSER ÇELİK İML. ISI MAK. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Elemanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMSER ÇELİK İML. ISI MAK. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.