1. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUKAŞ GIDA SANAYİ VETİCARET A.Ş. için Niğde bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Bordro, Özlük İşleri ve Ücretlendirme Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız World Medicine İlaç San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro, Özlük İşleri ve Ücretlendirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Bordro ve Özlük İşleri Uzman Yardımcısı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Taha Giyim San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

4. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDİSTANBUL SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Prodar Mühendislik San. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Omuz Omuza Engelsiz İnsan Kaynakları için İstanbul (Tümü) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

KİBSAŞ Karadeniz İnşaat ve Beton San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dardanel için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kiperin İlaç Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Bordro ve Özlük İşleri Kıdemli Uzmanı

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bürotime Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı /Uzman Yardımcısı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. HALK GYO için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı /Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. Kıdemli Bordro Uzmanı - Dönemsel

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİZYON PERSONEL DANIŞMANLIK YÖNETİM LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Bordro Uzmanı - Dönemsel arayışımız bulunmaktadır.

16. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bimed Teknik Aletler San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Art Shipyard için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Kıdemli Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Bordro Ve Özlük İşleri Uzman Yardımcısı

İmteks için İstanbul Avrupa bölgesinde Bordro Ve Özlük İşleri Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

20. Bordro ve Özlük İşleri Uzman Yardımcısı

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Chakra Mağazacılık A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

21. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı/Kıdemli Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURASSIST YARDIM VE SERVİS ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı/Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Bordro Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elkon Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Üretim Müdür Yardımcısı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. Bölge Müdürü

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARBUZ ISI TRANFER CİHAZLARI SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.