1. Bilgi İşlem Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız GETMOBİL TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİKİNG TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRN. PAZ.SAN.TİC.A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Bilgi İşlem Sorumlusu- Nebim

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız HIŞIM GRUP için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Sorumlusu- Nebim arayışımız bulunmaktadır.

4. Kıdemli Bilgi İşlem Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLCE TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Bilgi İşlem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Bilgi İşlem Sorumlusu

Kumaş & İplik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL FANTAZİ İPLİK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. için Elazığ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Bilgi İşlem Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İREKS GIDA SAN.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Bilgi İşlem Uzmanı (Diyarbakır)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜNTEKS BOYA BASKI APRE TEKSTİL SAN. İÇ VE DIŞ TİC A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı (Diyarbakır) arayışımız bulunmaktadır.

8. Bilgi Sistemleri Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türkiye Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Sistemleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Bilgi Teknolojileri Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Moral Tekstil San.Ve Tic.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Bilgi Teknolojileri Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYTEMİZ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Coğrafi Bilgi Sistemleri Uygulama Yönetimi Uzmanı

Elektrik Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Coğrafi Bilgi Sistemleri Uygulama Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Bilgi Teknolojileri Sorumlusu

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız İNTER SÜNGER KİMYA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Bilgi İşlem Destek Elemanı

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÜZCE CAM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Bilgi İşlem Sorumlusu

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özel Akdeniz Şifa Hastanesi için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Servis Mühendisi

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TW Bilgi ve İletişim Hizm. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. System Presales Engineer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız NGN Bilgi Teknolojileri Veri Merkezi Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak System Presales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

19. Saha Satış Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doktorsitesi.com Bilgi Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Gaziantep Bölge Saha Gelişim Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Adıyaman +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gaziantep Bölge Saha Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Çağrı Merkezi Birim Yöneticisi Siirt

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Siirt bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Birim Yöneticisi Siirt arayışımız bulunmaktadır.

22. Çağrı Merkezi Takım Lideri-Bursa

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri-Bursa arayışımız bulunmaktadır.

23. İş Analisti (Engelli Kadrosu)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Linktera Bilgi Teknolojileri için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti (Engelli Kadrosu) arayışımız bulunmaktadır.

24. Stajyer (Eğitim, Operasyon ve Satış)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bt Akademi Bilgi İletişim Teknolojileri San.ve Tic Ltd Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Stajyer (Eğitim, Operasyon ve Satış) arayışımız bulunmaktadır.

25. Dijital Pazarlama Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Retodi Bilgi İletişim Teknojileri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.