1. Bilgi İşlem Sorumlusu

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maxwill International için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı

Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Bilgi Teknolojileri Uzmanı

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Uzun Dönem Stajyer

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe Stajyeri

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız CHAMPS TEKNOLOJİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Uzun Dönem İşe Alım Stajyeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZAK GLOBAL HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem İşe Alım Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Bilgi İşlem Destek Uzman Yardımcısı (Sporthink - İzmir)

Sporthink için İzmir bölgesinde Bilgi İşlem Destek Uzman Yardımcısı (Sporthink - İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

8. Operasyon Stajyeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alliance Healthcare Yatırım Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Uzun Dönem Stajyer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kanca El Aletleri Dövme Çelik ve Makina San. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

10. Bilgi Güvenliği Uyum Yönetmeni

Tasarruf Finansman sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Güvenliği Uyum Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Stajyeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erse Kablo San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

12. Bilgi İşlem Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akasya Ahşap Ambalaj ve Orman Ürünleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Maliyet Muhasebesi Proje Stajyeri

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Muhasebesi Proje Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

14. Bilgi Teknolojileri / IT Operasyon Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Operasyon Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız VEHBİ KOÇ VAKFI KOÇ ÖZEL İLKOKULU ORTAOKULU VE LİS.İKT.İŞLT. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Uzun Dönem İK Stajyeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uzun Dönem İK Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Bilgi Teknolojileri Sistem Destek Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız VEHBİ KOÇ VAKFI KOÇ ÖZEL İLKOKULU ORTAOKULU VE LİS.İKT.İŞLT. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Sistem Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Bakım Onarım Uzun Dönem Stajyeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mubea Otomotiv Parçaları San ve Ticaret LTD ŞTİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Uzun Dönem Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe Stajyeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız PARKON İNŞAAT MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Çağrı Merkezi Takım Lideri-Hatay

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri-Hatay arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fora Bilgi İşlem Turizm Gıda San. tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Junior Yazılım Geliştirme Uzmanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Model Bilgi İşlem Hizmetleri Tic. Ve Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Junior Yazılım Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Saha Operasyonları Uzmanı - Çiğli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Çiğli arayışımız bulunmaktadır.

24. Mekanik Bakım Teknikeri - Çorlu

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri - Çorlu arayışımız bulunmaktadır.

25. Mekanik Bakım Teknikeri Ankara

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri Ankara arayışımız bulunmaktadır.