1. Modular Container International Sales Manager

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız APEC Smart Steel Structures için İstanbul(Avr.), Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modular Container International Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

2. Steel Sales Manager - Hyundai Corporation

Hyundai Corporation İstanbul Office için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Steel Sales Manager - Hyundai Corporation arayışımız bulunmaktadır.

3. International Markets Sales Manager

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız İlko İlaç Sanayi ve Tic A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak International Markets Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

4. Deputy General Manager

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUMAN KAPİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE DAN.HİZ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) +2 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Deputy General Manager arayışımız bulunmaktadır.

5. Head Of Sales

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mersoy Turizm Otelcilik İşletmeleri Şti. Ltd. için KKTC Diğer bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Head Of Sales arayışımız bulunmaktadır.

6. Sea Freight Sales Representative

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nisa Lojistik için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sea Freight Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

7. Account Manager

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOMONTEKS TEKSTİL YIKAMA VE BOYAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Account Manager arayışımız bulunmaktadır.

8. People & Culture Manager

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİGO TEKNOLOJİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak People & Culture Manager arayışımız bulunmaktadır.

9. Smart Start Sales (Slı)-Gebze

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Rexroth Otomasyon San.ve Tic.A.Ş için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Smart Start Sales (Slı)-Gebze arayışımız bulunmaktadır.

10. Snr. Quality Assurance & Food Safety Manager

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Adana bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Snr. Quality Assurance & Food Safety Manager arayışımız bulunmaktadır.

11. Sales and Costing Engineer

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sage Diniz Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales and Costing Engineer arayışımız bulunmaktadır.

12. Broiler Assistant - İzmir

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Banvit A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Broiler Assistant - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

13. Service Sales Engineer (Industrial Tools)

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grafton için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Sales Engineer (Industrial Tools) arayışımız bulunmaktadır.

14. Learning & Development Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Learning & Development Manager arayışımız bulunmaktadır.

15. Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

16. Recruitment Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Recruitment Manager arayışımız bulunmaktadır.

17. Asst. Paymaster Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asst. Paymaster Manager arayışımız bulunmaktadır.

18. Floor Manager

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGITURK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Floor Manager arayışımız bulunmaktadır.

19. Holiday Assistant Temsilcisi (Rusça - İngilizce)

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAXX ROYAL RESORTS & VOYAGE HOTELS için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Holiday Assistant Temsilcisi (Rusça - İngilizce) arayışımız bulunmaktadır.

20. Sales Support Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız EagleBurgmann Turkey için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Support Engineer arayışımız bulunmaktadır.

21. Audit Assistant

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BDO Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Audit Assistant arayışımız bulunmaktadır.

22. Holiday Assistant Temsilcisi (Almanca - İngilizce)

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAXX ROYAL RESORTS & VOYAGE HOTELS için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Holiday Assistant Temsilcisi (Almanca - İngilizce) arayışımız bulunmaktadır.

23. Audit Experienced Assistant

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Audit Experienced Assistant arayışımız bulunmaktadır.

24. Intern Audit Assistant

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız RAM Global | Ram Bağımsız Denetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Intern Audit Assistant arayışımız bulunmaktadır.

25. Executive Assistant

Eğlence Tesisleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Switch International Bowling Ekipmanları A.Ş. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Executive Assistant arayışımız bulunmaktadır.