1. Dijital Müşteri Edinim Yet. (İşaret Dili Bilen)

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türk Ekonomi Bankası A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Müşteri Edinim Yet. (İşaret Dili Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

2. Flemenkçe Bilen Teknoloji Danışmanı (İstanbul)

Doğa İnsan Kaynakları için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Flemenkçe Bilen Teknoloji Danışmanı (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

3. Almanca ve İngilizce Bilen Müşteri Temsilci

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TW Bilgi ve İletişim Hizm. A.Ş. için İstanbul (Tümü) +20 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca ve İngilizce Bilen …

4. İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Artvin +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. İngilizce Bilen Kıdemli Bütçe ve Raporlama Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konecta Teknoloji ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen Kıdemli Bütçe ve Raporlama Uzmanı arayışımız …

6. İngilizce Bilen Müşteri Temsilcisi-Türkiye Geneli

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için İstanbul (Tümü) +12 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen Müşteri Temsilcisi-Türkiye Geneli arayışımız bulunmaktadır.

7. Özbekçe Bilen Tercüman

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medical Park Hastaneler Grubu için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Özbekçe Bilen Tercüman arayışımız bulunmaktadır.

8. Bulgarca Bilen Operasyon Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALLIANCE TRANS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bulgarca Bilen Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Almanca Bilen Satış Pazarlama Yöneticisi

Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cemdağ Aydınlatma San. Ve Tic. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Satış Pazarlama Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TW Bilgi ve İletişim Hizm. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Rusça/İngilizce Bilen Satış Danışmanı - Migros Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Benetton Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rusça/İngilizce Bilen Satış Danışmanı - Migros Avm arayışımız bulunmaktadır.

12. Rusça Bilen Sosyal Medya Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rusça Bilen Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. İspanyolca Bilen Sosyal Medya Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İspanyolca Bilen Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Fransızca Bilen Sosyal Medya Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fransızca Bilen Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. İngilizce Bilen Sosyal Medya Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. İtalyanca Bilen Sosyal Medya Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İtalyanca Bilen Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Portekizce Bilen Sosyal Medya Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Portekizce Bilen Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Almanca Bilen Sosyal Medya Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Arapça Bilen Sosyal Medya Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arapça Bilen Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Almanca Bilen Müşteri Yetkilisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVİMETAL INOX YAPI ÜRÜNLERİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Müşteri Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Türkiye Geneli Rusça Bilen Doktor Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Blt bilişim hizmetleri için İstanbul (Tümü) +10 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türkiye Geneli Rusça Bilen Doktor Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Türkiye Geneli Arapça Bilen Doktor Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Blt bilişim hizmetleri için İstanbul (Tümü) +8 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türkiye Geneli Arapça Bilen Doktor Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Hırvatça Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.), Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hırvatça Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. İsveççe Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İsveççe Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Özbekçe Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Özbekçe Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.