1. İnşaat ve Teknik İşler Satın Alma Kıdemli Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız EHM MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat ve Teknik İşler Satın Alma Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Satın Alma Sorumlusu (Proje Bazlı)

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Randstad Türkiye için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu (Proje Bazlı) arayışımız bulunmaktadır.

3. Satın Alma Elemanı

Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMSUN AKIN REJENERE KAUÇUK VE LASTİK AYAKKABI LİMİTED ŞİRKETİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik İhale ve Satın Alma Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik İhale ve Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Ürün Dışı Satın Alma Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Penti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Dışı Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Yurtdışı Satın Alma ve Planlama Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arsal Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satın Alma ve Planlama Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

7. Yurtdışı Satın Alma ve Planlama Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arsal Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satın Alma ve Planlama Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Satın Alma Uzmanı

Açan Rulman Hırd. Tic. Ve San. Ltd.Şti için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Satın Alma Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız JTFP GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Pt Almanca Öğretmeni (American Life Çankaya Ankara )

American Life Language Institute için Ankara bölgesinde Pt Almanca Öğretmeni (American Life Çankaya Ankara ) arayışımız bulunmaktadır.

11. Almanca Öğretmeni

Dershane ve Kurslar sektöründe faaliyet gösteren firmamız KİT ACADEMİA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Almanca Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Mağaza Müdürü - Alanya Cadde

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAGİ GİYİM SANAYİ VETİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

13. Statik Proje Mühendisi (Almanca Bilen)

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELCHBERG MÜHENDİSLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Statik Proje Mühendisi (Almanca Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

14. Almanca Bilen Satış Danışmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKU ESTETİK VE SAĞLIK HİZ. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Almanca Bilen Satış Elemanı

KORAY YORGANCI için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Araç Muayene Teknisyeni (Çorlu)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜVTÜRK için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Muayene Teknisyeni (Çorlu) arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Danışmanı (Antalya Alanya)

Rossmann için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı (Antalya Alanya) arayışımız bulunmaktadır.

18. Araç Muayene Teknisyeni (Muğla-Fethiye)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜVTÜRK için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Muayene Teknisyeni (Muğla-Fethiye) arayışımız bulunmaktadır.

19. Araç Muayene Teknisyeni (Karabük)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜVTÜRK için Karabük bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Muayene Teknisyeni (Karabük) arayışımız bulunmaktadır.

20. Araç Muayene Teknisyeni ( Iğdır-Merkez )

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜVTÜRK için Iğdır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Muayene Teknisyeni ( Iğdır-Merkez ) arayışımız bulunmaktadır.

21. İngilizce Bilen Araç Kiralama Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız CONTACT RENT A CAR için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen Araç Kiralama Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Trio Deniz Araçları Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Araştırma Geliştirme / Arge Sorumlusu

Tarım Araç ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENGİN TARIM MAKİNELERİ İTH. İHRC. SAN.TİC.LTD.ŞTİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Uzmanı

Tarım Araç ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akın Ziraat LTD. ŞTİ. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Genel Başvuru (Engelli Kadro)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİCARET A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Kadro) arayışımız bulunmaktadır.