1. Pricing Lead

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Pricing Lead arayışımız bulunmaktadır.

2. Ocean Pricing Specialist / Senior Specialist

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRUKKER TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Ocean Pricing Specialist / Senior Specialist arayışımız bulunmaktadır.

3. Import&Export Specialist(1Year Temp-Mat Cover)

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HABASİT KAYIŞ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Import&Export Specialist(1Year Temp-Mat Cover) arayışımız bulunmaktadır.

4. Freight Forwarder Satış Pazarlama Sorumlusu

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız GAMA KOMBİNE TAŞIMACILIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Freight Forwarder Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Sea Freight Operations Specialist

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nisa Lojistik için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sea Freight Operations Specialist arayışımız bulunmaktadır.

6. Sea Freight Sales Representative

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nisa Lojistik için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sea Freight Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

7. Pricing and Demand Planning Specialist

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız PROMETEON TURKEY için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pricing and Demand Planning Specialist arayışımız bulunmaktadır.

8. Group Pricing & Operations Specialist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MSC Gemi Acenteliği A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Group Pricing & Operations Specialist arayışımız bulunmaktadır.

9. Import Team Leader - IKEA Türkiye Head Office

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Import Team Leader - IKEA Türkiye Head Office arayışımız bulunmaktadır.

10. Import Export Specialist

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAVUTOĞLU METAL MAK.İMALAT İNŞ NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Import Export Specialist arayışımız bulunmaktadır.

11. Import Team Leader / Operations - IKEA Türkiye Head Office

IKEA için İstanbul Anadolu bölgesinde Import Team Leader / Operations - IKEA Türkiye Head Office arayışımız bulunmaktadır.

12. Import Documentation Team Member

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız COSCO SHIPPING LINES DENİZCİLİK A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Import Documentation Team Member arayışımız bulunmaktadır.

13. Hasta Taşıma Görevlisi(Engelli)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Air Clinic Sağlık Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Taşıma Görevlisi(Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

14. Tüp Dolum Uzmanı

Gaz Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Air Liquide Gaz Sanayi ve A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tüp Dolum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Vardiya Müdürü

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Air Clinic Sağlık Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Hasta Taşıma Görevlisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Air Clinic Sağlık Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Taşıma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

17. İşyeri Hekimi

Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız AIR CLINIC İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. için Çorum +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşyeri Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

18. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

AIR CLINIC İŞ GÜVENLİĞİ için İstanbul Avrupa bölgesinde C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. İş Güvenliği Uzmanı

AIR CLINIC İŞ GÜVENLİĞİ için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. İşyeri Hekimi

AIR CLINIC İŞ GÜVENLİĞİ için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde İşyeri Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

21. Hasta Taşıma Görevlisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Air Clinic Sağlık Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Taşıma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

22. İş Güvenliği Uzmanı

Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız AIR CLINIC İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Uzmanı arayışımız …

23. Muhasebe ve Finans Uzman Yardımcısı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Air Clinic Sağlık Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. Flight Account Officer

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gözen Air Services için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Flight Account Officer arayışımız bulunmaktadır.

25. Sağlık Personeli

Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız AIR CLINIC İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Personeli arayışımız bulunmaktadır.