1. Yeni Mezun Tahsilat Temsilcileri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız PRATİK İSTİHDAM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Mezun Tahsilat Temsilcileri arayışımız bulunmaktadır.

2. Yeni Mezun Java Developer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Infonal Bilgi Teknolojileri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Mezun Java Developer arayışımız bulunmaktadır.

3. Tahsilat Temsilcisi-Yeni Mezun

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat Temsilcisi-Yeni Mezun arayışımız bulunmaktadır.

4. Jeolog(Yeni Mezun)

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Giresun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Jeolog(Yeni Mezun) arayışımız bulunmaktadır.

5. Migros-Macrocenter Meze Satış Elemanı (Asya)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Migros-Macrocenter Meze Satış Elemanı (Asya) arayışımız bulunmaktadır.

6. White Pepper- Zeytinyağlı Meze Chef

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Divan için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak White Pepper- Zeytinyağlı Meze Chef arayışımız bulunmaktadır.

7. İşbaşı Eğitim Programı (Steril Üretim /Ambalaj)

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN İLAÇ ve SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ ve TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşbaşı Eğitim Programı (Steril Üretim /Ambalaj) arayışımız bulunmaktadır.

8. Ruhsatlandırma Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN İLAÇ ve SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ ve TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ruhsatlandırma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Mağaza Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli arayışımız bulunmaktadır.

10. Asistan Çevre Kontrol Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN İLAÇ ve SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ ve TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asistan Çevre Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Asistan Mikrobiyoloji Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN İLAÇ ve SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ ve TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asistan Mikrobiyoloji Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Çevre Kontrol Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN İLAÇ ve SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ ve TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çevre Kontrol Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Ürün Fotoğrafçı Uzman Yardımcısı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Fotoğrafçı Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

14. Stajyer Mühendis / Elektronik Kalite Birimi

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN ELEKTROMEKANİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Mühendis / Elektronik Kalite Birimi arayışımız bulunmaktadır.

15. Temizlik Görevlisi

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN ELEKTROMEKANİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Barista

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEXT POİND RESTORAN GIDA REKLAM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barista arayışımız bulunmaktadır.

17. Yazılım Mühendisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEXT SOFT BİLİŞİM SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. İdari İşler Personeli

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Personeli arayışımız bulunmaktadır.

19. İnşaat Teknikeri

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Mağaza Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli arayışımız bulunmaktadır.

21. İş Analisti

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Agito Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti arayışımız bulunmaktadır.

22. Yazılım Uzmanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Agito Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İş Analisti

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Agito Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

25. Satın Alma Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Personeli arayışımız bulunmaktadır.