1. Merchandiser Team Leader

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baykan Denim Konfeksiyon A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser Team Leader arayışımız bulunmaktadır.

2. Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız PELİN TRİKO ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

3. Müşteri Temsilcisi / Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAYKAN MODA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi / Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

4. Müşteri Temsilcisi / Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAYKAN MODA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi / Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

5. Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEXT için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

6. Denim Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEXT için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Denim Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

7. Merchandiser Planner

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saide Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser Planner arayışımız bulunmaktadır.

8. Merchandiser Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Novateks Uluslararası Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Merchandiser

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız LTB için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

10. Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

11. Senior Merchandiser

Abiteks Tekstil San. ve Tic.. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

12. Müşteri Temsilcisi (Merchandiser)

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız FETİH TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi (Merchandiser) arayışımız bulunmaktadır.

13. Merchandiser Planner - İstanbul

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser Planner - İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

14. Fashion Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seleksiyon Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Fashion Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

15. Merchandiser

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

16. Merchandiser

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekom için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

17. International Visual Merchandiser

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREYDER için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak International Visual Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

18. Çekmeköy Merchandiser Tanzim Teşhir Elemanı

Mapp Pazarlama için İstanbul Anadolu bölgesinde Çekmeköy Merchandiser Tanzim Teşhir Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. İstanbul Anadolu Yakası Merchandiser Tanzim Teşhir Elemanı

Mapp Pazarlama için İstanbul Anadolu bölgesinde İstanbul Anadolu Yakası Merchandiser Tanzim Teşhir Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Merchandiser

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tg Reklam Danışmanlık Tele. Hizm. Dış Tic. Ltd. Şti için İstanbul (Tümü) +73 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

21. Production Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Demka Tekstil San.ve Dış Tic .A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Production Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

22. Yaya Merchandiser - İstanbul Anadolu Yakası

Pozitera için İstanbul Anadolu bölgesinde Yaya Merchandiser - İstanbul Anadolu Yakası arayışımız bulunmaktadır.

23. Dipa Yönetim Dan. - Merchandiser Tanzim Teşhir

DİPA YÖNETİM DAN. için Konya bölgesinde Dipa Yönetim Dan. - Merchandiser Tanzim Teşhir arayışımız bulunmaktadır.

24. Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜNTEKS BOYA BASKI APRE TEKSTİL SAN. İÇ VE DIŞ TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

25. Senior Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜNTEKS BOYA BASKI APRE TEKSTİL SAN. İÇ VE DIŞ TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.